Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Spam³

En vermits we aan het spammen geslagen zijn, spammen we voort.

Die ongewenste post -op welke manier dan ook- moet nogal veel geld op brengen. Ah ja, want wij gaan er nu van uit dat het zeer rendabel moet zijn, aangezien er zich blijkbaar iemand bezig houdt met manueel spam op de blogs te plaatsen. Misschien niet echt manueel, misschien hebben ze een gaatje gevonden, maar dan heeft er zich toch iemand bezig gehouden met gaatjes zoeken.

En de vervormingen in de vermeldingen in de mailonderwerpen? Dat is ook niet gedaan om ze niet bij ongewenste post te kunnen zetten, zeker?

Bovendien hebben we nog een krantenberichtje gevonden in de “Daily Mail” van 22 augustus, over een postbode, Roger Annies, die ontslagen werd omdat hij de mensen van zijn ronde uitlegde wat ze moesten doen om geen vuilbakkenpost meer te ontvangen.

Reden? Wel, Royal Mail verdient enorm veel aan het bezorgen van dat soort post en aanziet de verzenders ervan als een dikke klant. Dikke klant, jawel, want de klein klantjes mogen alleen zwijgen en hun brievenbus open houden.

We vragen ons dan wel af, als die firma’s er zoveel voor over hebben om die “door-to-door post” te bezorgen, hoeveel verdienen ze er dan aan?

Tja, en een werknemer die inkomsten saboteert …

Previous

Spam²

Next

Belofte

1 Comment

 1. 23-11-2006, 14:36:16

  straf hé!!!!!
  tuuuuurlijk is da rendabel!!!! Blijkbaar lopen er veel beinvloedbare mensen rond hé…
  Zelfs de spam in je mailbox, daar wordt ook op ingegaan….en daarna maar klagen dat je overrompeld wordt…
  Het is me wat hé dat WWW

  http://talleke.skynetblogs.be
  Talleke

Wat denkte daarvan?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d bloggers liken dit: