Eerste gag zowat

Ooit gingen Slow en mske eens wandelen in een domein, gewoon wat rondstruinen en zaken op een rijtje zetten. Het was al lang geen zomer meer en het domein lag er nogal verlaten bij. In de speeltuin zagen ze een politie-afdeling met honden, die oefenden op de klimattributen.

Het waarom van wat nu volgt zal wel niemand kunnen uitleggen maar ineens springt Slow op een eenpersoonsschommel en zegt tegen mske dat ze daar moet gaan bijzitten. Maar mske, temperamentvol als altijd, springt natuurlijk met een joepke op zijn schoot. Op dat ogenblik echter had hij al afgezet waardoor ze achterwaarts van de schommel zijn getuimeld … in de afgevallen eikenblaren en eikels. Slow insisteerde dat mske zich moest opzij laten rollen, maar ze kon niet bijkomen van het lachen en hij kon niet weg want zijn benen zaten nog in de schommel.

Toen ze recht geraakt zijn, hebben ze niet meer gekeken naar de trainende politie-afdeling, maar mske is er zeker van dat die wél naar hen hebben gekeken.

One Comment on “Eerste gag zowat

Wat denkte daarvan?

%d bloggers liken dit: