Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Kulleprul heeft de knop verdraaid

En ik denk dat hij weer eens vond dat hij te weinig aandacht kreeg. Hij heeft het nogal uitgehangen deze nadenoen.

mske wou TV Belgiek bekijken maar ze had beeld zonder klank. En vooraleer mske tegen TV Belgiek ging zeggen dat hun TV kapot was, probeerde ze toch eerst ons blij liedje eens. Het ging niet.

“Wil je eens naar mijn boxen kijken?” vroeg mske daarna aan Slow. Dat was nogal het één en ander aan gefoefel hier achter mijne pc. Maar allee, eerst gingen de boxen niet, dan kwam er geen geluid uit de pc als Slow met de koptelefoon probeerde. Slow foeterde wat, mske foeterde nog harder want zo kon ze niet werken.

Ze zijn dan naar de geluidsinstellingen gaan kijken, daar stond iets niet al te juist, maar het bleef stil. “Weet je wat” zei mske “foert, zonder geluid dan maar, ik moet voortdoen”.

Slow plugde de boxen terug in en lap … muziek! “Zoude nu nie …” zei Slow en hij plugde zijn koptelefoon weer in zijn pc in en weet je wat? Geen geluid. En het gefoeter herbegon. Slow haalde zijn pc onder het buro uit, en probeerde met de koptelefoon van mske in te pluggen … niets. Hij dacht ook “foert”, schoof de pc terug en het geluid was terug.

Daar is maar één logische verklaring voor!

Previous

Te weinig gezegd

Next

Wie wind zoekt …

1 Comment

  1. 15-12-2006, 19:07:26
    =^..^=
    loooooooooool…. ik lig dubbel!!!
    ))

    http://talleke.skynetblogs.be
    Talleke

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén