Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Ons arm pikken mag

Door dat voorval over die kippen denkt mske aan al wat er al bij haar verdwenen -zie je, we zetten niet gepikt- is en dan hebben we het nog niet over de, wat wij de onwettelijke inningen noemen, van openbare diensten en zo meer.

Er zijn indertijd op één jaar tijd voor meer dan 30.000 frank kippen, eenden en pintanen vermoord waarvan klacht werd neergelegd bij de politie, want dat moet je doen. Nooit iets van voort gekomen.

Er zijn de honden die vergiftigd zijn en ook mét klacht bij de politie, mét autopsie want dat moest voor het dossier. Nooit iets van voort gekomen.

Toen mske Machoechel vond met schuim op haar bek, legde ze geen klacht neer bij de politie, ze was het beu om in iemand die haar zoveel plezier had bezorgd te laten kerven. Ze heeft Machoechel zelf begraven. Straks krijgen we nog miserie want dàt mag niet …

De laatste diefstal, waar we het nu nog niet willen over hebben, is aangegeven bij de politie. Wat zeggen die? “Jamaar madam, je weet toch wat daar mee zal gebeuren …” Natuurlijk weet mske dat, maar het moet gemeld worden.

Dus houd jullie vast aan jullie bretellen, als er hier ook maar iets met die boomkes of eventuele kippen gebeurt … Ze kunnen voor ons part hun ganse zolder inrichten met dossiers over diefstallen en praktijken die onwettelijk zijn.

Hoe zouden ze de grote criminaliteit kunnen beteugelen als ze de kleine gedogen.

Previous

Weemoed

Next

Wiet van Broeckhoven

1 Comment

 1. 20-12-2006, 20:06:43

  Awel sloef ik heb hier al één ezeltje, één damhert, twee hondjes in mijn tuin begraven, en den dierenarts zegde dat ook, waarop ik antwoordde,
  : ” dat moet gij nu een durven zeggen ze, ik begraaf mijn dieren die me zo dierbaar waren in mijne tuin, hij is er groot genoeg voor” maar hij geeft wijselijk zijne smoel gehouden. Ja in een volgende leven hoop ik met een prins te trouwen, of ne koning nog beter …

  Greta

  —————————————————————————–

  20-12-2006, 20:09:57
  sloefke
  Nu heb ik echt veel, veel moeten bijlezen se,
  het gaat hier zen gangen.
  En dieverij van alle kanten zo te zien,
  das zeker een klacht waard.
  Dat dien slimme vos bij zen lurven wordt gepakt!
  De wiet vond ik ook weer een goeie.
  Doeiie daar.
  http://zonneklopper.skynetblogs.be
  Kathy

  —————————————————————————–

  20-12-2006, 20:27:54
  Normaal
  liet ik de honden cremeren. Maar aangezien het aan Machoechel “ook” te zien was dat ze vergiftigd was, wou ik die autopsie elimineren. We wisten wie de gifmenger was, maar “zij” wilden hem niet vinden.

  Zodoende heb ik zonder iets te zeggen Machoechel begraven.
  http://mauwmauw.skynetblogs.be
  ms

  —————————————————————————–

  21-12-2006, 01:35:40

  Ik mag er niet aan denken….
  kun jij dan je kalmte bewaren als je de dader kent???
  Goooh… ik denk dak ongelukken doe….

  http://talleke.skynetblogs.be
  Talleke

Wat denkte daarvan?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d bloggers liken dit: