We hadden het gisteren al gelezen en er al ons gedacht over gehad. Vandaag al een aangepaste versie van het artikel lezen in De Standaard Online.

Gert en Samson moeten trakteren
Een website wil dat Gert Verhulst en Samson eindelijk eens trakteren. In 1991 -nu al 16 jaar geleden dus- zongen ze in een liedje: “Had je tien miljoen, wat zou jij dan doen? Een feestje bouwen en je geld op doen? Ik kocht liters limonade, honderd kilo chocolade om aan iedereen uit te delen!”

Inmiddels heeft Gert Verhulst al een veelvoud van dat bedrag verdiend (in oude Belgische franken dan toch) en nu vinden de mensen achter de website www.gertje.info dat het hoog tijd wordt dat hij zijn belofte nakomt.

 
We gaan akkoord, op één voorwaarde. En die voorwaarde is, dat ze nu eindelijk eens al die mensen die mekaar het trouwen beloven in die soaps, aan hun woord gaan houden en dat bovendien al wie uit de series geschreven werd als gestorven, er nu stillekesaan gaat aan denken van dat effectief te doen. Wasmedanu? Veel beloven en weinig geven …

Mei foeterde op een Australisch acteur die op het einde van een film trouwde en daarna in een serie een meiske het hof zat te maken. Ze zei: “geloof er niks van zenne, die is al getrouwd”.

Mei had dus een probleem, ze kon de werkelijkheid niet van fictie onderscheiden … alleen Mei was een vrouw van 80 en zal dit jaar 20 jaar dood zijn.

Onlangs lazen we dat kinderen sneller in de puberteit komen, dus sneller volwassen worden. Dat gaat dan toch niet op voor alle kinderen, er zijn er die de rest van hun leven idioot blijven.