Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Mozart kost geld

Fwiiiiiiiiiieeeeeeeeeeeeeeuuuuuuuwwwwwww!
 
mske zegt dat ze de eerste dagen niet meer buiten wil! Ze beweert dat ze véél te goed wordt in geld uitgeven. Daar kan ik inkomen.
 
Gisteren waren ze naar de begrafenis van een oom van Slow geweest en vermits de dag dan toch verloren was zijn ze dan daarna maar ineens doorgereden naar de meubelwinkel. Er was een wachttijd van 17 weken voor het bed en nu zou er voor de matras 12 weken zijn. Ze wou dat zo combineren dat alles te samen geleverd zou worden. Dus dat wordt nog wat langer op de matras op de grond. “De nadelen van een grote man” noemt mske dat.
 
Terwijl ze daar dan toch waren hebben ze maar ineens de bar- en TV-kast besteld en de salontafel. En natúúrlijk stond daar ook een salon naar haar zin en een eetplaats. Maar dat vindt ze dom, zolang hier nog die stoffige werken moeten gebeuren en voor die salon komt wil ze toch eerst de muren ook afgewerkt hebben.
 
Vandaag moest ze gewoon naar de schoonheidsspecialiste en omdat ze daar dan toch waren zijn ze maar ineens de verwarming en de badkamer gaan regelen bij de groothandel waar de installateur mee werkt.
 
Maar ook daar moeten ze het grootste bad nemen en een douchecabine is buiten de kwestie! Slow kan daar niet in. Dus hebben ze maar een douchekuip met een retro douchekraan genomen en een magnifieke douchedeur, in wit glas met een prachttekening er op gezandstraald. “De nadelen van een grote man” noemt mske dat.

Mozart is de douchedeur.

Previous

Vloek niet! Verdoemme!

Next

Kerst

1 Comment

 1. 11-10-2003, 23:52:15
  bed
  zo hebben wij een jaar of tien geleden , een bed van 1.80mbreed gekocht
  om dat mijn man van 80kg naar….jawel 110 kg is gegaan,en hij meet 1,80.dat was echt wel nodig voor een goede nachtrust.liliwens

  liliwens

  —————————————————————————–

  11-10-2003, 23:56:08
  Slaapwel
  Ik wens jullie toch een heerlijke nachtrust ook al heb je nog geen nieuw bed!
  Tot de volgende keer met groetjes uit Peer!
  http://marian.skynetblogs.be
  marian

  —————————————————————————–

  12-10-2003, 09:09:11
  Bed
  Slaapspecialisten beweren dat je bed 20cm groter moet zijn dan jijzelf. Slow is 1.92m. Eventueel zou een bed van 2.10m dan nog gaan maar dan ga ik op die 10cm niet kijken. Dus we hebben er een genomen van 2.20mx1.80m …

  ms

  —————————————————————————–

  12-10-2003, 14:05:32
  Mooi
  en gezellig, toch voordelig als je “groot” bent, wel een nadeel, de “centjes” hihihi.
  En ik die dacht dat MS’ke niet meer buiten wou gaan?
  wat lees ik hierboven …

  hihihi, fijn weekend voor jullie beiden …
  Bij ons komt de Kerstman ook verzekerst niet langs, want we zetten geen schoentje noch een boompje …. te gevaarlijk volgens miss Tjoep, vind de lichtjes te plezant en agezien ze niet buiten mag zou ze wel es misbruik kunnen maken van het boompje samen met Oelleke

  Want afbreken … das pas plezierig …

  Bloodyke

Wat denkte daarvan?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d bloggers liken dit: