Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

mske wil uitspreken

Omwille van omstandigheden, als daar zijn: “geen goesting” is mske niet gaan zwemmen. Na het deugddoend stapke deze morgen, voelden ze alletwee hun kuiten een beetje en hebben ze vanavond nog een klein stapke er boven op gedaan.

Morgen dus absoluut zwemmen voor mske. “Ah” zegt Slow “ik zal ondertussen wel een stapke gaan zetten”. “Ga jij dan rond …” begon mske maar Slow zei: “ah ja, rond de wereld”. Daarmee doelt hij op het stap- en loopparcours van in Fata Morgana. “Neen” zei mske “ik bedoelde rond het sportveld, zodat ik je kan zien passeren, anders zou je nog …” en weer onderbrak Slow haar en zei: “omdat ik anders zou kunnen sjoemelen?”

Maar dat wou mske ook niet zeggen, maar in dat bos, op zijnen alleen …

Previous

Er was eens …

Next

Wel al op maar nog niet wakker

1 Comment

  1. 21-02-2007, 21:29:28

    Ik kom je een rustige avond wensen en voor morgen een fijne dag.
    http://emmy.skynetblogs.be
    emmy

Wat denkte daarvan?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d bloggers liken dit: