Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

De bijtgrage spin

mske had weer een beet op haar knie. En ze dacht onmiddellijk aan een spin, al vindt ze dat het muggenbestand al goed aanwezig is op de dagelijkse wandelingen, maar toch dacht ze: “spin” omdat ze er gistermorgen mee opgestaan was.

Gisterenavond lag ze in bed wat naar de zoldering te kijken toen ze ineens tussen het plafond en de luster … een spin. “Ik ga je bijten” zei dat beest. mske is niet bang van spinnen maar als ze zo hoog zitten roept mske toch ook de hulp in van een iets groter personage hier in huis, dat wel niet bang is van spinnen maar toch ook nooit happig om die te pakken of te petsen.

“Kijk” zei mske tegen Slow “daar zit een spin”. “Ik ga je bijten” zei de spin. Slow zei niks en keek alleen maar. mske begon te overwegen om ze te laten zitten en vandaag eens met de spinnekoppenborstel naar boven te trekken, toen er toch beweging kwam in Slow. “Ik bijt hé” gilde de spin. Slow zocht een vod, greep de spin met de vod en het was gedaan met bijten.

Previous

Lawijtmaker

Next

Zwemperikelen

1 Comment

 1. 23-02-2007, 12:44:25
  OEF…
  …Gelukkig liep dit verhaal goed af!!!
  Ikzelf heb het ook niet zo met spinnen hoor!

  Groetjes
  http://opwegnaar.skynetblogs.be
  François, Nicole, kinderen &…

Wat denkte daarvan?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d bloggers liken dit: