En dan kan het gebeuren dat je iets wil schrijven maar dat mske eerst die Crocs wil gaan bekijken, waarover ze net gelezen heeft want ze vindt dat die misschien wel nut zouden hebben onder bepaalde omstandigheden.

Dus vertelt ze dat aan Slow, die zegt dat hij daarover al gelezen heeft op een forum en dat daar ook vragen over gesteld werden. Waarop dan weer het antwoord kwam dat er veel mensen zweetvoeten van krijgen.

Oei, en mske heeft al zo een fragiele voetjes, die kan niet tegen katsjoe botten. Maar in die schoenen zijn gaten. Zweetvoeten dat heeft mske nog niet gehad, maar wel last van geïrriteerde huid bij het schroeven over haar teer velleke. Dat lost ze meestal op door talk in haar schoenen te wrijven.

En toch gaat ze het proberen. Dat wordt dan weer afwachten. Maar eerst moet het zomer worden.

En daarmee is ons voorzien berichteke over den bakker voor sebiet.