Altijd al heeft mske geweten dat die van de weeg allerlei problemen vonden bij de kindjes. Zus kwam te veel bij en Zoneke moest onderzocht worden of hij geen allergie had. Zus zou minder moeten eten hebben en wie ging er met een hongerig kindje zitten? Niet die van de weeg! Toen Zus op haar 9 maand in de kliniek belandde zei die van de weeg zelf dat het een geluk was dat Zus wat overschot had gehad.

Zoneke, dat was geen allergie, geen astma, dat waren zijn amandelen. In die tijd mochten die niet getrokken worden. Hij moest daar maar over groeien. Maar ondertussen had die van de weeg er toch voor gezorgd dat mske alle klinieken had kunnen aflopen met Zoneke.

Onlangs was het weer zover! Die van de weeg had geruis gehoord op Ella’s hart en alhoewel iedereen dacht dat het niets zou zijn, kan je het toch niet negeren en vreet de ongerustigheid.

Bollie heeft twee dagen in de kliniek gezeten met een gezond kindje! Want ieders hart klopt anders. Opluchting alom! Alleen heeft Ella Bollie een paar keer zeer donker aangekeken.