Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

En dat is …

wat ervan komt.

Voor ons vertrek plan ik altijd een paar pietluttige postjes over nogal oppervlakkige dingen, zodat er toch elke morgen een nieuw logje klaar staat.

En dan, eens ter plaatse, blijkt in één van deze pietluttige logjes een blunder van formaat te staan en is verwijderen de enige oplossing.

Makkelijk op te lossen? Niet echt, neen. Op vakantie of op uitstap ga ik geen logjes schrijven. Dat doe ik thuis. Daar ben ik dus nu.

Voor volgende keer zal ik een paar reserve pietluttige postjes over oppervlakkige dingen moeten voorzien.

Previous

Legummen zijn lekker

Next

Deprimerend log

12 Comments

 1. Had je een fout ontdekt?

  Pietluttige postjes zijn gezellig om te lezen. 😀

  • ms

   Ik had me gebaseerd op een lijst om het log te schrijven waarbij ik me afvroeg of de wereld nu gek werd, maar eens ginder begon ik dat maar eigenaardig te vinden en ik vroeg me af of ik nu gek werd.

   Ik moest dus eerst thuis de lijst controleren om te zien wat er niet klopte om tot de conclusie te komen dat de lijst gek werd was. Die had namelijk appelen met citroenen vergeleken.

   ?

   En ja, als ik weg ben moeten het inderdaad een soortement niemendalletjes zijn. Actualiteit en zwaarwichtige onderwerpen zijn te mijden.

 2. Ik herinner me niet dat ik iets fouts gelezen heb, of het moet zijn dat ik nog niet wakker was. 🙂
  Hoe dan ook, je hebt het opgelost door te deleten.
  Groetjes.

 3. Herkenbaar, ik had hetzelfde, terwijl ik de vooruit gewerkte logjes keer op keer bekeken had. Toch nog iets over het hoofd gezien. Ach er zijn ergere dingen, wijzelf leggen ons de plicht van dagelijks posten op, niemand anders.

  • ms

   Dat is inderdaad zo. Hoe het ooit zo gegroeid is, weet ik niet, maar ik zou het inderdaad erg vinden als er een dag niets stond. En natuurlijk weten we dat er helemaal geen verplichting toe is. Maar toch …

 4. Ik bewonder je consequente volharding in het dagelijks plaatsen van een logje (dat altijd weer de moeite is!)

 5. Bij het ‘365 dagen project’ deel ik dagelijks een #Taal-elfje. Op zaterdag deel ik ze dan – alle zeven – nog een keer op mijn eigen blog. Tegenwoordig bereid ik dat dagelijks #Taal-elfje voor op zondag … voor de zeven volgende dagen.

  • ms

   Momenteel heb ik enkele logjes klaar staan, maar zonder afbeelding. Dat is nu niet echt noodzakelijk maar ik heb het wel liever mét.

   In geval van nood, bij gebrek aan inspiratie, kunnen ze wel dienen.

Wat denkte daarvan?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d bloggers liken dit: