Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Kamer zonder ontbijt

We boeken wel meer via Booking en daar heb je dan altijd de mogelijkheid met of zonder ontbijt. Wij nemen zonder.

Voor ontbijt inclusief durven ze wel tot 15€ per persoon méér vragen. Dat vind ik erg duur voor dat lepeltje honing, een boterham met humus en een banaan die ik als ontbijt eet.

Je kan elders terecht voor een eenvoudiger en goedkoper ontbijt. Al moet je niet bij McDonald’s zijn als je iets meer wil dan bovenstaande.

Zelf ons boterhammen meenemen is geen optie, al kan je in de meeste hotels wel zelf koffie maken.

Tijdens de evenementen zaten we wel op hotel en geloof me, die ontbijtbuffetten zijn veel en veel te rijkelijk voorzien.

Ze zijn dodelijk.

Previous

Gratis hoffelijk

Next

De zakskes

11 Comments

 1. Dodelijk door overdaad of arsenicum? ☻

 2. Sorry, had een verkeerd mailadres ingevoerd.

 3. Je hebt helemaal gelijk. Wij nemen ook liever geen ontbijt omdat we ‘anders’ ontbijten en als we dan eten wat we niet gewoon zijn, worden we zowat ziek van al die overdaad tijdens de vakantie.

  • ms

   Dat deed ik tijdens de evenementen wel. Nu niet meer. Dus nu vind ik het een overbodige kostelijke grap.

   Ter plaatse op vakantie huren we meestal een huisje/appartement en eten we wat we willen. Onderweg is het altijd wat uitkijken waar we gaan ontbijten.

 4. Lekker ontbijten is altijd leuk op verplaatsing. Jammer dat ze soms zo duur zijn. En ontbijten bij de Mac zie ik me niet rap doen. Wie weet ?

  • ms

   Ik vind het niet meer zo leuk. Omdat ik nu zie wat vijf jaar evenementen aangericht hebben.

   Bij de Mac? Niets op aan te merken, alleen moet je weten dat de hoeveelheden nogal verrassend zijn. Drie pannekoekjes zijn méér dan een spek met eieren.

   Bij de Starbucks kan je ook ontbijten. Dat deed ik ook één keer.

 5. elsje

  Wij hebben gelukkig nog geen slechte ervaringen gehad met het ontbijt als we kamers via booking reserveren. Wel bij Fletcher hotels, maakten direct via het hotel een boeking kamer met balkon, uitzicht en ontbijt.
  Wat een domper, balkon zo klein dat er maar 1 persoon tegelijk op kon, uitzicht was het dak van het zwembad en bij het ontbijt was de term hard broodjes wel erg letterlijk genomen. Nog een wonder dat we geen tanden zijn kwijtgespeeld.

Wat denkte daarvan?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d bloggers liken dit: