Onder het motto “iedereen doet wij hij wil maar wij mogen daar ons gedacht over hebben”, gaan we het nu eens hebben over het kindje van een jaar of tien dat gisteren alleen over de braderij dweilde in een knalgroene ultra spannende outfit, die er op voorzien is om elke beweging van welke spier dan ook zichtbaar te maken. Bovendien werd het ding opgehouden met een koordje om de hals terwijl het de bedoeling is dat een bepaalde vrouwelijke golving, de rest naar boven houdt. Bij zo een kind is dat nog niet, met alle gevolgen van dien.

De bedoeling van zulk een kledingstuk is om zoveel mogelijk geïnteresseerde ogen op de drager ervan te vestigen. Dat een meisje of een vrouw dat doet, tot daar toe. Maar we krijgen de kouwe rillingen als we aan de geïnteresseerde ogen voor een kind van 10 denken.