Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Linda De Win is de slimste mens ter wereld

Ik weet nog dat ik drie jaar geleden vertelde dat mske niet meer naar “De slimste mens ter wereld” wou kijken. Het was dan ook niet de bedoeling om het te zien, maar toen mske las over die groepen op facebook die echt hatelijk uit de hoek kwamen wou ze toch eens weten waarom Linda De Win zoveel tegenstand kreeg.

Typisch voor mske natuurlijk was dat net die dag dat Linda De Win er uit gespeeld werd en ja, mske vond dat spijtig. Sedert die dag heeft mske een paar keer gekeken en, als naar goede gewoonte, werd haar favoriet er telkens uitgewipt. Niet dat mske een absolute favoriet had of heeft, maar ze vond het enorm spijtig dat Tom Waes er uit gespeeld werd en dat is nu eens iets raar, want eigenlijk heeft ze het niet zo voor Tom Waes, of beter niet voor de programma’s van Tom Waes.

Pas toen Peter Vandermeersch Ann De Bie versloeg begon mske te hopen dat hij het niet zou halen. Weer hetzelfde, ze heeft niks tegen Peter Vandermeersch maar zijn sterkste kant in het ganse spelleke was toch dat tactische wippen op het einde en al hoort het bij het programma, mske had het meer voor kandidaten die in de vragenrondes sterker speelden.

Gisteravond voorspelde ze dat Peter het ging winnen, gewoon omdat zij een voorkeur had voor zowel Bent als Linda en dat ze, zoals gezegd, steeds diegenen zag gaan die ze er liever in zag blijven.

Linda De Win heeft gewonnen en mske is daar zowat blij over, net zo blij als ze zou geweest zijn had het Bent Van Looy geweest.  Of misschien toch een ietsiepietsie meer omwille van de voornoemde facebookers en misschien ook een ietsiepietsie meer omdat Linda De Win een vrouw is.  Niet dat dàt er echt toe doet maar het was precies één van de verwijten die ze kreeg, dat ze te gedreven was om te winnen, voor een vrouw, net of dat een verworven recht voor mannen is.

Goed gedaan Linda en een dikke proficiat!

Previous

Beschermd: Kanttekening

Next

Beschermd: De reële soap

4 Comments

 1. Han

  Het was op Nederlandse televisie al voorspeld.
  in De wereld draait door.

 2. Ik deel je menig voledig,en zeker ook omdat het een vrouw is .

 3. ik gun het Linda van harte.Als je al niet meer gedreven mag zijn in een spelletje!Wat voor manieren zijn dat om dan een haatreactie in gang te steken.
  Maar ik gunde het de andere kandidaten ook en zeker Bent omdat hij nu eens geen journalist is en niet dagelijks met nieuws in kontakt komt zoals een journalist

 4. Kan je redenering helemaal volgen …misschien omdat het herkenbaar is! hahaha! En het laatste stukje ben ik het helemaal mee eens!

  Je hebt ook gelijk wat Wie is de Mol? betreft…bedankt voor de info…ik wist dat niet! Die opmerking van ‘een paar van de meer slimmere onder ons’ laat ik voor jouw rekening hoor…heb je de indruk dat ik de Belgen dom vind? Dát heb je dan mis.
  Groetjesssssss!

Wat denkte daarvan?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d bloggers liken dit: