Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Simpel als bonjour

Ik pakte de laatste zak appelen en zuchtte. Dat wou zeggen dat we deze week nog eens richting Colruyt kunnen. En ik zuchtte nog eens diep alvorens de richting groenten in te slaan.

Ze stond wat te draaien en te raar te kijken, trok blijkbaar wat ademsnakken haar mondmasker af, draaide zich nog eens rond en besloot dat ik er niet levensgevaarlijk uitzag. Ze vroeg iets, mijn oren zegden: “pardon?” Ze herhaalde. Mijn oren … heb ik de mond gesnoerd, want het woord “haricots” vertelde me al dat ze Frans sprak.

Ik toonde haar de bakken met bonen, nam mijn herbruikbare zakje en vulde het met tomaten … die ik mijn winkelkar wou leggen maar … de vrouw schrok, loste, excuseerde zich en nam haar eigen winkelwagen.

Omdat ze er zo echt verloren, wat meelijwekkend hulpeloos, uitzag wou ik haar nog aanraden om aan de kassa haar gratis clipeez te vragen, maar ik bedacht dat de kassa haar dat zelf ook kon zeggen.

Ik heb wel thuis mijn clipeez in de afwasmachine gestopt … of beter: Luc heeft dat gedaan.

Previous

Te gek voor spoken

Next

De rode emoji

11 Comments

 1. Zijn dat handvatklemmen voor op de winkelkar? Nog nooit gezien of van gehoord…

  • ms

   Ja.

   Colruyt verdeelt die -momenteel- gratis. Op die manier moeten ze niet langer iemand aan het ontsmetten van de winkelkarren zetten. De voorziening om die toch nog te ontsmetten staat bij de ingang en de klant kan dat dus zelf doen als die dat wil.

   De clipeez kunnen dus ook in de vaatwasser.

 2. Wat Matroos Beek vraagt …

 3. Een goed idee, die clipeez. Makkelijker voor klant en personeel!
  Had ik ook nooit van gehoord.

  • ms

   Dat vind ik ook. Ik gebruikte toch al mijn handen niet bij het besturen van een winkelwagen, ik leunde er met mijn armen op. Nu leun ik op de clipeez.

   Maar Testaankoop, hoe kan het ook anders, vindt het een gadget zonder nut.

   Als ik het artikel lees vind ik het wel spijkers op laag water zoeken. Het enige te overwegen argument is dat ze ook weer in plastic zijn, maar als ze zo beginnen kunnen ze met hele keukens gaan afkeuren.

 4. Die handvatklemmen of hoe je ze ook noemt hebben we hier ook voor de Colruyt. Ik vind ze niet zo handig. Nu en dan laat ik er ene op de grond vallen. Ik zal mijn handen niet stil genoeg houden.

 5. elsje

  Wat een idee zeg, nooit van gehoord!

Wat denkte daarvan?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d