Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Dat ziet er veel beter uit

De achterkant van het huis is dus gedaan. Het dakske van de aanbouw glimt en glittert, de nieuwe dakgoot glimt en glittert en het huis oogt al zo treurig niet meer.

Voor de kroonlijst en het veluxke aan de voorkant moeten we nog even wachten. Dat zal in de loop van de volgende week zijn. Oh ja, wij weten wanneer, maar wij vertellen enkel de dingen die waren en de dingen die zijn en niets dat nog moet komen …
 

Previous

De intrigerende historie van de koptelefoon

Next

De zelfmoordenaar

1 Comment

 1. 22-09-2007, 01:38:31
  Hoi Mske
  Schitterend werk hebben ze blijkbaar afgewerkt, de Sloef zal dat zeker wel eens inspecteren op zijn nachtelijke wandeltochten. Een ding herken ik al, de gevel van het huis heeft dezelfde stijl als het onze!!!
  Inderdaad, ik woon nu alweer 9 jaar in Tienen, daar voor 3 en half in Walshoutem.
  Oh, een DS is wel degelijk een Oldtimer hoor, alle wagens die ouder zijn als 25 jaar zijn Oldtimers en een Ds valt daar zeker onder, ze hebben een paar jaar geleden hun 50 ste verjaardag al gevierd… in ieder geval heb je een goede smaak, want zo’n “strijkijzer” is inderdaad knap. Techniek, tja, en dan zeker bij een citroën, die zijn erom bekend dat zelf sleutelen een disaster is… Ik hou het wel met mijn Taunuske, die is zelf hersteld en ik bol weer rond… je zal die wel eens zien passeren in Landen, daar kom ik toch regelmatig.
  Nog is bedankt voor je lovende woorden op mijn foto blog, tja hoogmoed komt voor de val zal ik maar zeggen… want zoals jij het verwoord is dan ook mijn doelstelling en ik ben blij dat er sommige mensen zich daarmee kunnen vereenzelvigen…
  Dikke knuf nog en tot later!!!
  http://boogiepeter.skynetblogs.be
  Boogie

Wat denkte daarvan?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d bloggers liken dit: