Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

mske kookte daar niet mee, Slow wel

Er was een tijd dat mske geen microgolfoven had en ook niet nodig vond. Ze vond wel dat de oventjes hun nut hadden bij mensen die de ganse dag uit werken waren maar niet in haar geval.

Toen ze echter in Finland was en zag hoe snel je een taske thee had of een ander warm drankske, zonder dat je er moest blijven bijstaan, besloten ze er toch maar ene in huis te halen, maar dan een eenvoudige. De eerste microgolfoven was er een die ze voor 2.000BEF in een supervoordeel hadden gevonden en hij diende enkel voor het snel en gemakkelijk klaar maken van een warme drank.

Hij ging twee jaar mee, of net niet, zo goed worden de data van de keukentoestellen hier nu ook niet bij gehouden.

Slow wou echter een betere, een waar je ook een kookselke kon mee doen en de MediaMarkt in Antwerpen ging net open en Slow kocht daar een microgolfoven naar zijn goesting.

De nacht van de eerste insijpeling in de keuken was dat net boven die microgolfoven zijn hoofd met alle gevolgen vandien. Het LED schermpje functioneerde niet meer en Slow installeerde hem in het droge keukengedeelte en werkte er mee uit ervaring: één keer klikken was zo lang, twee keer klikken …

Heeft die nattigheid nu toch zijn einde veroorzaakt of was zijn tijd op? Feit is dat een microgolfoven nu blijkbaar onmisbaar geworden is.

Previous

Rijstpap op bestelling

Next

De kwaliteit van de rusthuizen

1 Comment

  1. 20-11-2007, 22:18:27

    Zo zijn er heel wat handige dingen die we ons niet meer zonder kunnen denken.
    Ik wens je nog een fijne aavond en tot straks ms’ke
    http://emmy.skynetblogs.be
    emmy

Wat denkte daarvan?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d bloggers liken dit: