Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

De kwaliteit van de rusthuizen

Gisteren lazen we in de internetgazet dat 30 Vlaamse rusthuizen slecht waren, waarop het Nieuwsblad een nieuwsbrief schrijft met de vraag hoe het zit met de rusthuizen van Landen en of mskes vader wel goed verzorgd is.

Wel kijk, Nieuwsblad, had mskes vader iets minder betweter geweest en wat meer vader dan hoefde hij zelfs niet aan een rusthuis te denken.

Previous

mske kookte daar niet mee, Slow wel

Next

Het K3-spel

1 Comment

 1. 21-11-2007, 11:50:40
  Hoi Mske
  Dit lijkt cru en hard gesteld voor de buitenstaanders, maar als je een superbetweterige en superegoistische oma als kind reeds in huis wonen hebt, waar soms gesmeekt werd om ze in een rusthuis te steken, komen die woorden niet hard over. Mijn oma heeft nooit een rusthuis van binnen gezien, maar mijn moeder heeft het wel bekocht met haar gezondheid, staaltje van haar koppigheid… ze moest één klein pilleke per dag in pakken voor haar hart (ze was 91) wat ze weigerde, dat werd haar fataal… koppig tot in het graf noemt dat.
  Om met een leukere noot te eindigen, dat clipke van de fox, héééérlijk, ik heb dat ook als kind gezien en ik voelde de pijn van het schuddebuiken nog

  Oh ja, ik denk dat je beter een waarschuwing zet voor een epidemi, namelijk onze microgolf heeft net ook pas de geest gegeven! Hopelijk is het niet besmettelijk…

  Knuf en groetjes!!!
  XXX

  http://boogiepeter.skynetblogs.be
  Boogie

  —————————————————————————–

  21-11-2007, 12:24:59
  Misverstanden !
  Die dienen vermeden te worden en daarom :

  va woont niet in een rusthuis; hij en moe wonen nog steeds samen in hun eigen huis.
  http://mauwmauw.skynetblogs.be
  ms

Wat denkte daarvan?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d