“Nu was ik me niet meer tot die badkamer af is” had mske gezegd toen die mannen hier begonnen.

Ondertussen vordert die badkamer maar die badkamerman is een juist beginnende zelfstandige die dus niet neen kan zeggen. En met deze tijd van ’t jaar kan dat zo zijn dat hij af en toe eens een depannage moet gaan doen. En dan blijft die badkamer staan. Slow en mske willen daar niets van zeggen want ze zijn o zo blij dat ze voor deze gekozen hebben. Dat komt door de verrassingskes die het licht zagen bij de aanvang van de werken. En daar had geen van de in-de-steeklaters rekening mee gehouden. Bovendien wordt die badkamer zo schitterend dat ze al U gaan zeggen tegen de spiegel.

Dat het niet zó snel gaat als ze wel zouden willen? Wat steekt dat nog, na al die tijd?

Maar gelukkig heeft mske toch geen woord gehouden …