Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Bekabeld

Mijn laatste nieuwe vriendje is een stuntel, een sukkelke van kan-niet-meer. Je kan niet geloven in welke onmogelijke situaties die terecht komt en als je hem wil helpen loopt hij of de verkeerde richting uit of hij springt zich te pletter, verdrinkt in een bodempje water of loopt recht in de kokende lava.

Mijn laatste nieuwe vriendje heeft me al meermaals aan het lachen gekregen met zijn strapatsen. Hij is mijnwerker en er wordt verondersteld dat ik voor hem de doorgang naar de uitgang vrij maak.

Mijn laatste nieuwe vriendje is ook een batterijvreter, dat is wel spijtig want zodoende moet ik wel vaker mijn telefoon opladen.

Zo kwam ik ergens eind vorige week uit bed en merkte het rode alarm. De batterij was zo goed als leeg en ik moest snel naar beneden om de telefoon aan te hangen alvorens toilet te kunnen maken.

“Heb je geen reservekabel?” vroeg Luc. Die had ik niet. Mijn Samsung heeft een andere aansluiting en zodoende … bestelde ik maar een reservekabel en terwijl ik toch bezig was nog een tussenstukje voor tussen de Samsung en de gewone kabels die we hebben.

Gisteren kwam de bestelling aan en als ik goed kan tellen heb ik nu vier kabels. Hoe dat mogelijk is? Wel ja, bij de Samsung zat ook al een tussenstukje maar dat stak ik op de kabel van mijn powerbank.

Nu niet dat ik zó vaak in de mijnschachten te vinden ben, maar het was wel een verwittiging dat ik er rekening moest mee houden dat ik ooit eens ergens zou staan zonder oplaadmogelijkheid.

Previous

Het behoud van vastigheid

Next

Zijn die koekskes nu mislukt? Of niet?

6 Comments

 1. Staan je instellingen goed? Zoekt hij constant, bijvoorbeeld omdat locatie zoekt? Waardoor hij snel stroom verliest…

  • ms

   Het is al een hele poos geleden, dat zal al wel een jaar zijn, dat het na een update opviel dat ze sneller leeg was.

   Ik heb alles nagezocht, maar niks fout gevonden, alleen dat er steeds meer en meer van die dingen van Samsung zelf komen op te staan. Ik wijt het daar aan.

   Maar dit laatste spelletje is echt wel een batterijvreter. Dat gaat echt enorm snel. En dat kan ik ook zien in de gebruiksgeschiedenis.

 2. Een energieslurpend tijdverdrijf, dan denk je aan sport maar dit kan dus ook. ☻☻

  • ms

   Het vergt vooral hersenactiviteit … een kwestie van logisch denken, zeker als de logica een klein beetje zoek geraakt.

 3. Toen ik maanden terug Tiktok installeerde om eens te zien wat daar te beleven viel ging het verbruik ook duidelijk omhoog. Dan er maar weer af gedaan. Lijkt me weer goed. Sommige apps en sociale media zijn echte energievreters.

  • ms

   Tiktok zijn filmkes, vandaar. HLN heeft er ook een handje van weg om ongevraagd filmpjes af te spelen.

   Die Miner is volgens mij flash en dat zou het energieverbruik ook wel kunnen verklaren.

Wat denkte daarvan?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d bloggers liken dit: