Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Nachtwerk

Als ik zo ’s avonds naar een thriller kijk, kan het gebeuren dat ik ’s nachts tot vier keer toe met een moordpoging te maken krijg.

Kijk ik zo ’s avonds naar een romantisch niemendalletje dan gebeurt het nooit dat ik ’s nachts door één of andere gekust word. Misschien ben ik te oud, de mogelijkheden te jong.

Mogelijk wil ik helemaal niet door vreemden gekust worden … maar even terzijde … vermoord toch ook niet.

Previous

De fooien

Next

Drei Keuningen

10 Comments

 1. elsje

  Thrillers kijken op de late avond zorgt bij mij ook vaak voor hele vreemde dromen. Romantische intermezzo’s overkomen mij eveneens niet na het zien van een feel good movie…zou het dan toch de leeftijd zijn

  • ms

   Ik denk het.

   Mogelijk is ook dat de dagelijkse besognes niet meer zo zwaar doorwegen en het brein zich dan maar gaat bezighouden met andere zorgen.

   Over romantische escapades hoeft het zich echter niet meer te bekommeren. De kans is klein en de wil is nul.

 2. Of het de leeftijd is? Dan ben ik altijd oud geweest, dromen van iets romantisch of ander moois overkwam me vroeger al zelden, helaas.🙄

 3. En vermanen helpt niet… ☻

 4. Moordneigingen heb ik niet in mijn dromen. In het echte leven kan ik wel enkele mensen de nek toeknijpen. 🙂 Romantisch ben ik ook niet, zelfs niet in mijn dromen.

 5. Hoe fout de film ook is, de Lift ofzo, als ik die kijk heb ik er dromen van die veel zieker zijn dan die hele film bij elkaar.

  • ms

   Bij echte nachtmerries kan ik mezelf wel wakker maken. Maar die -niet echt enge- thrillers gaan eigen vervolgverhalen schrijven die ik ’s nachts te verwerken krijg.

   Daarom bekijk ik ze liever gedurende de dag en niet ’s avonds. Dan heeft mijn brein al tijd gehad om ze te verwerken en moet het dat ’s nachts niet meer doen.

Wat denkte daarvan?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d bloggers liken dit: