Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Kadooke!

In de bus daar zat een brief, een witte brief, een dikke brief.
In die brief daar zat een blad, een beschreven blad, een zageblad.
In dat blad daar zat een pen, een paarse pen, een kogelpen.

Voor zover de overeenkomsten met een gelijksoortig liedje met een andere tekst.

Op die blauwmauvige kogelpen, een mooie, dat wel, staat de naam van de zaak gegraveerd, verguld. De brief echter had het over de aankoop van die kogelschrijvers in het groot om als relatiegeschenk aan de klanten te geven, voor zo iets van 1,99€ per stuk. Maar 80 ouw frankskes voor iets dat die klanten van ons toch gaan verliezen, dat geven wij niet. Bovendien hebben wij zoveel klanten niet.

Nu heeft mske wel een nieuwe kogelpen, een mooie pen, een blauwmauvige pen, helemaal gratis en voor niets, want terugsturen? Dan moet ze daar nog twee postzegels op plakken en ze heeft zij helemaal niks gevraagd hé!

Previous

Koop toch eens een geit … of twee

Next

Opzij opzij opzij

16 Comments

 1. max

  als je die stylo’s in je jaszak steekt zijn ze binnen de week om zeep…

  geef mij maar een bicbic

 2. ms

  Ik steek die niet in mijn jaszak, maar in mijn heuptaske worden die ook lelijk. Deze mag dus alleen maar op ’t buro liggen schoon zijn.

 3. En iets wat men ongevraagd naar je toestuurde,

  mag je altijd houden hé … !

  Laat het maar schitteren op je bureau … !

 4. Op je blogske heb je er weinig an

 5. Oh..altijd handig een extra pennetje hahaha! Terugsturen? daar rekenen ze heus niet op hoor…wél op dat jij die naam steeds voor je neus ziet als die pen zo mooi op je buro ligt te wezen…want wie weet hè..!

 6. ms

  Euhm … hun naam ben ik al vergeten, die brief is door de versnipperaar. Het is mijn zaaknaam die op die pen staat. En die vergeet ik (nog) niet.

 7. Ooooh ik dacht dat een soort van voorbeeld was…nou, dan is het helemáál voor elkaar hahahahahaa! Leuk kadootje!

 8. groot gelijk, gewoon houden
  gekregen is gekregen

 9. ms

  @ mizzD: Het is wel als voorbeeld bedoeld, dat wel. Het rare eraan is wel dat je, als je bestelt, die instellingen moet betalen terwijl ze ze nu gratis gemaakt hebben om publiciteit te maken.

  @ Fotorantje: hebben is hebben en krijgen is de kunst.

 10. Bedacht me nog dat het dan helemáál geen nut heeft om het terug te sturen…wat moeten die lui met een pen met jóuw bedrijfsnaam erop??? hahahahaa!

 11. ms

  Publiciteit maken voor mij?

 12. Een ongevraagd cadeautje! Zo mag ik er ook wel ontvangen en verder zou ik me ook van den domme houden. Je hebt er niet om gevraagd ! Als je je clienteel en misschien je blogvrienden ,hahahaha, een kogelpen cadeau wilt geven koop ze dan in het warenhuis ,daar krijg je er 40 voor de prijs van amper 2 euro. Of die ook schrijven? Dat is toch jou zorg niet meer want je geeft het toch cadeau. En de ontvanger verliest dat ding gegarandeerd binnen de kortste keer.

 13. bea

  Zo is het, gegeven blijft gegeven.

 14. ms

  Ha ja, nog een spreukske:

  “Gegeven is gegeven en gepakt is nen dief”

 15. Hebben is houden!

  Goh jaaa..wat Magda zegt…je had je blogvrienden dan zo’n mooie pen met je bedrijfsnaam erop kunnen sturen!! tssss..dat lopen we nu weer mis door dat zuinige gedoe van jou hehe! Ben die handige skynetvisitekaartjes ook al misgelopen pffff…250 stuks van die mooie kaartjes! euhmm…eigenlijk had ik die ook al niet aangevraagd..geen flauw idee eigenlijk wat ik met die rommel gemoeten had hoor hahahaha!

 16. ms

  Troost jullie. Het ding schrijft niet mooi. Misschien moet ik die eerst nog roderen, maar hij schrijft vierkantig terwijl ik anders mooie ronde letterkes maak.

  250 visitekaartjes is wél veel hé! Wat doe je dààr mee?

Wat denkte daarvan?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d bloggers liken dit: