Gastverteller: Slow

Le Pharaon du Village – The Sequel

De “Caravaneige Municipal” is een camping waar men niet te nauw keek (laisser aller); doen en laten werden niet gecontroleerd; dit was niet nodig ook; er gebeurde niks. De laatste tijd liep het wel de “chaudfontaine gaten” uit: diverse kleine vernielingen en diefstal. Het was geen topcamping, 2**. Ik vraag mij wel af of hoe ze daar ooit zijn aangeraakt, maar goed, het uitzicht maakt veel (zo niet alles) goed.
 
Daar aangekomen in het midden van de nuit, stellen we vast dat de verlengkabel van 20m voor de stroom was ingekort tot maximum 25cm. Zo goed en kwaad als het ging, ons geïnstalleerd in den doenkere; zelfs geen spiereke straatverlichting. De stroomvoorziening was een probleem voor de “morning after”. Ik kon daar moeilijk aan die kast beginnen prutsen en wie weet de “fusible général” laten springen hé.
 
’s Morgens een verlengkabel geadopteerd en we gingen aan de slag. Persoonlijk ben ik wel fier op mijn stelling die ik ineen heb geflanst om op dat dak te geraken.  Nog een grand merci aan Jean-Philippe!!!

Slow en de ezels – ”La vie” in “the middle of nowhere”

“Dans cette nuit, j’ai envie de me perdre,
le son de la ville me rend amoureux,
pas besoin de sous pour acheter une amourette …”

Vive la douce France!!!

Rien ne va plus!

Wat denkte daarvan?