4 thoughts on “Ochtend – Bostalsee Seerundweg – Avond”

 1. Het heeft enkel die maandag van aankomst geregend, daarna niet meer. Dinsdag was nog wat bewolkt maar daarna werd het echt prachtig weer.

  Dat hele park is zo opgebouwd dat je vanuit elk huisje zicht op het meer hebt. Wel tussen de bomen door, maar we konden wel degelijk het meer zien.

  De integratie van die huisjes in het groen is zo gepland dat ik eigenlijk de plattegrond van het park zou moeten scannen om het aan te tonen.

  Waar die ree op de foto staat, aan die houten borstwering, daarachter is de helling naar beneden volledig bebost.

  Het park is ingedeeld in zeven zones, waarvan er slechts drie op die ene foto te zien zijn en waarvan elke zone een lus vormt die vertrekt en terug komt op een parkweg naar boven. De huisjes staan telkens maar aan één zijde van de weg.

  Als je uit de voordeur buitenkomt staan er geen huisjes aan de andere kant, maar wel boven je. Je ziet ze haast niet door de beboste helling bergop.

  Dat geeft tussen elke rij een strook natuur die toch wel zo breed is als een voetbalveld (schat ik), waarschijnlijk meer.

  De ree liep dus over “ons terras met hofke”, daar staan een tafel en vier stoelen en twee ligzetels. Daarachter is er nog een strook gras en dan achter elk tuintje een barricade. En ik heb een foto van die ree die net naast ons stukje tussen die twee stukken barricade dat stuk natuur in loopt.

  En dat is overal en met alles zo in het park. De groene delen sluiten overal aan elkaar aan.

  Op de laatste foto zie je het meer, genomen van een rij hoger dan de huisjes die je ziet.

  Het is natuurlijk een stukje trappen lopen als je langs de voetweggetjes van het parkcenter naar je huisje wil.

  1. Een kijkje gaan nemen was bondiger geweest. 🙂

   Het is een recenter park dan de andere en dat zie je wel aan de manier van opbouwen.

Een reactie achterlaten