6 thoughts on “Een paar dagen in het veld”

    1. Neen, die meeuw lag binnen een omheining van een boomgaard en ze kan, volgens mij nog niet lang dood geweest zijn, zo mooi zag ze er nog uit.

      Die motorrijders waren aan het werk in een andere boomgaard, waar geen omheining staat.

  1. Echt hé, je ziet dat veld liggen wachten. Al vind ik het in alle jaargetijden wel mooi om zien. Maar van tijd tot tijd hebben we toch graag eens iets meer afwisselend.

  2. Mooi hoor! Je woont in een prachtige omgeving. Ooit heb ik eens een ronde gefietst in het tuinbouwgebied. Vanuit Tongeren, als ik me goed herinner, en door Heks en verder. Ik weet niet meer of ik echt in de buurt van Landen geweest ben, maar misschien dat het landschap vergelijkbaar is?

  3. Het landschap is vergelijkbaar, alleen is Landen eigenlijk de rand van de fruitstreek. De streek van Borgloon-Heers is meer het centrale gedeelte

Een reactie achterlaten