6 thoughts on “Schildpadden in de Beemden”

 1. Ah! Daar zijn ze. Ik herken ze, niet precies déze maar het algemene beeld, van de slotgracht van kasteel Amerongen. Oudere dieren die met een zekere kalme vanzelfsprekendheid hun biotoop in beslag nemen. ‘Boomers’, zou je kunnen zeggen, al weet ik niet of dit begrip in België een bel doet rinkelen.

  1. Ja hoor. Boomers zeggen ze hier bij ons ook.

   Ik vraag me af hoelang het duurde voor die kleine beestjes uitgroeiden tot deze fameuze kleppers.

  1. En daar zat een vierde een heel eind daar achter nog, maar die is niet zichtbaar op de foto. Niet slecht dat we zeven schildpadden zien waar er een twintigtal zitten.

   Maar deze keer had ik het beter aangepakt. Eerst eens achter de boom kijken en dan pas een stap vooruit en direct afdrukken, zodat ze geen kans kregen om onder te duiken.

Een reactie achterlaten