Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Groen

Toen mske een klein mske was waren haar lievelingsgroenten princessebonen en rode kolen. Nu eigenlijk nog maar er zijn er zo een paar bijgekomen. Broer zwoer bij erwten en wortelen. Zoneke? Die at alles maar was nooit echt begeesterd van groenten.

En Amke? Amke lust enkel spinazie. Ze zal alles opeten als er maar spinazie bij is. Koken voor Amke houdt in dat je bij erwten en wortelen een kwakske spinazie moet kappen en dan eet ze ze op. Rode kolen zijn ab-so-luut taboe! Die zijn namelijk niet groen. Dat Amke een absolute voorkeur heeft voor groen weten we ondertussen ook al.

Vorige week speelde ze kokeneten en wat maakte ze klaar? Juist! Spinazie. En toen Slow, de slokop, liet verstaan dat zo één potje voor hem en mske toch niet veel was, ging ze er nog een portie bijhalen en vergat het bestek. Toen mske daar iets over zei, antwoordde ze: “drinken”.

Amke’s nieuwe frisdrank: drinkspinazie!

Previous

Zware middelen

Next

Sedinal²

1 Comment

 1. 16-03-2006, 12:35:59
  hahahahaha dat is een gat in de markt … !
  wat een talent … ))
  http://klaverke.skynetblogs.be
  klaverke

  —————————————————————————–

  16-03-2006, 13:40:44
  lekker?
  Huhm ‘k weet ni of ik het zo graag zo mogen maar eigenlijk is spinazie zoiezo redelijk vloeibaar dus mss wel een gatje in de markt
  Maar ja ze lust toch al iets van groenten (mijn babysitkindje lust nx van groenten)

  Groetjes en nog een fijne dag!

  visje

Wat denkte daarvan?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d bloggers liken dit: