Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Raar verhaal

Heel lang geleden, in een tijd dat er nog rijkswachters bestonden reed va met een collega op een donkere late avond met de combi op patrouille.

Plots zagen zij bij een bushalte een klein oud vrouwke staan, voeten bijeen, handtas voor zich, die ze met beide handen vasthield, het hoofd gebogen naar de grond. Gezien het late uur en de onbeweeglijkheid van het menske stopten ze en vroegen aan het vrouwke wat ze daar toch stond te doen, zo laat op de avond aangezien er op dat ogenblik geen bussen meer komen. Het menske antwoordde “dat God gezegd had dat er iemand ging komen om haar naar huis te brengen”.  Ze bekeken mekaar eens en vroegen of ze iemand konden verwittigen, kinderen, familie of … Maar het vrouwke schudde het hoofd en zei nog eens dat het niet nodig was want dat ze gingen komen om haar naar huis te brengen.

Vermits ze het vrouwke daar zo niet konden laten staan, hebben ze haar in de combi gezet en haar thuis gebracht.  En ze hadden binnenpret over dingen die oude mensen in hun hoofd halen.

Maar uiteindelijk …

Previous

Slaapmiddel zonder pil

Next

Wiet van Broeckhoven

2 Comments

 1. 23-06-2006, 13:28:54 ghost-brigade er schijnt maar één enkele combi te zijn….die voor ‘god’ werkt…de rest houd zich ‘bezig’….zou het niet beter andersom zijn.
  koenie,die het toch meestal zonder ‘goddelijke’ tussenkomst probeert voor elkaar te krijgen,groet.
  http://ridder-van-de-lach.skynetblogs.be ridder

 2. 23-06-2006, 17:26:05
  ALS
  god woord hield bij dat vrouwke, dan komt die handtekening er…als hij bestaat. ’t Is verdikke te hopen!

  http://dingskeisdebeste.skynetblogs.be
  dingske

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén