Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Abortus in Cold Case

Er was één mindere aflevering, maar meestal raken die van Cold Case mske wel. De nutteloosheid van de dood als je het zogezegd jaren later bekijkt. mske weet wel dat het maar gefingeerd is, dat het aan iemands fantasie ontsprongen is, maar de situaties waar ze het over hebben, hebben ooit bestaan en dan kan je je best voorstellen dat er omwille van die situaties ook gemoord werd.

Vandaag ging het over abortus. Dertig jaar geleden was het niet legaal en werkelijk, in die tijd waren er verhalen zoals nu in Cold Case. Verhalen over scherpe voorwerpen, maar ook over spoelingen met dreft.

En alhoewel mske, voor zichzelf, volledig tegen abortus is, kan ze er zich in bepaalde gevallen wel mee verzoenen. Gelukkig dan ook dat de wet aan die lugubere praktijken een einde gesteld heeft door abortus uit de illegaliteit te halen.

Previous

Zwemmen vs kasvreterij

Next

Pot ed naa s’amo

1 Comment

  1. 20-02-2007, 08:20:11

    Nog even vlug voor het werk, kom ik je een fijne dag wensen…

    Liefs
    http://opwegnaar.skynetblogs.be
    François, Nicole, kinderen &…

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén