Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Grote voeten, kleine sokken

Slow wou van die hele korte sokjes hebben. Vorig jaar heeft hij daarom iedere sokkenhandelaar benaderd om toch maar van die korte sokjes te vinden en overal kreeg hij hetzelfde antwoord: “we hebben die maar tot 46” en keken daarbij of ze wilden zeggen: “wie krijgt nu ook zulke grote voeten?”

Onlangs echter, hier in het stadje, wist de handelaar te zeggen dat ze zoveel aanvragen hadden gekregen dat die sokjes nu ook verkrijgbaar waren voor die grotere maten. Slow koopt zich twee paar om te proberen, want stel dat hij dat niet kan verdragen of dat die in de schoenen kruipen. En Slow trok die aan om te gaan stappen.

Nu had mske hem al meerdere malen gezegd dat ze dat niet doenlijk vond dat hij kleren die hij meenam, naar eender waar, voor gelijk welke gelegenheid, los in de auto te leggen en dat hij die gemakkelijk in een sporttas of zo kwijt kon.

Slow is één van die sokken kwijt!

Waarschijnlijk ligt die ergens in Vilvoorde.

Previous

Deur uitbeuken of …

Next

Een kwestie van argumentatie

1 Comment

 1. 27-06-2004, 14:25:41
  het zwartesokkengat…
  zoals in elk huis er ook sokken spontaan verdwijnen… de was gedaan, sokken oprollen en ja hoor er is weer eentje weg.. ik heb een aardig stapeltjes losse sokken zonder wederhelft… maar durf ze niet weg te gooien, want dan vind ik vast en zeker de dag erna die andere helft wel :-/
  http://aybabtu.skynetblogs.be/
  olive
  olive@islief.nl

  —————————————————————————–

  27-06-2004, 21:49:51
  sokken
  ben ook in die club met eenzaad sokken.
  Vooral mijn zwarte kous ….

  liliwens

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén