mske nipt aan haar Glühwein die ze daarnet nà de euforie gaan halen is. De opluchting was namelijk zo groot dat mske wel een opkikkertje verdragen kon.

Ze heeft alles onmiddellijk op de harde schijf gezet en is met bewondering al die pareltjes gaan bekijken: het standaardformulier van de factuur, de berekeningsnota die ze zo schitterend ineen geflanst heeft, de standaardddocumenten voor Mr. Sloddermans, voor de nieuwe klant. Gelukkig is ze niet alle dossiers van de laatste vijf jaar gaan lezen, maar ze keek toch gelukkig naar de goed gevulde map en ook naar de mooi geordende met facturen van 2000-2001-2002-2003-2004-2005. Hoe dikwijls heeft ze die dingen niet geopend zonder nadenken noch verwonderd te zijn door het kunnen van de techniek.

Dus heeft ze vanavond gewoon genoten van het terug hebben van dingen die ze al jaren als normaal ervoer.

Voor ze naar bed gaat zal ze nog een Glühwein drinken op die krakken hun gezondheid en dan zal ze misschien eens kunnen slapen.