Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Goeiemorgen

Na het ongeval van deze winter met de konijntjes, leek het wel of konijntjes Slow en mske afschrikten. Ze spraken er wel over maar het kwam er niet van.

En ondertussen zingt Sam Gooris maar van: “laat het gras maar groeien”. Maar dat gras groeit tussen de kasseikes van het koerke en nu vond mske het toch niet meer zo prettig om met kriebelend gras aan de tuintafel te zitten.

Deze week zag ze een nest konijntjes die haar wel wat leken en ze mailde. Gewoon om informatie. Het antwoord was positief. mske vroeg meer uitleg. Nog steeds positief. mske heeft een mail gezonden om morgen eens te gaan kijken. Misschien is het antwoord nu negatief.

De konijntjes komen er niet alleen voor het gras, ze komen er niet alleen om Amke die naar de konijntjes vraagt, ze komen er ook voor de ontvangst als je ’s morgens de deur opent en ze zitten te wachten op hun ochtendtraktatie en ook voor de stalking als je over het koerke loopt.

Previous

Geldkloptechnieken

Next

Voor de goeiekoop

1 Comment

 1. 08-06-2006, 17:07:53
  tja
  dierenvriends-schap is soms hechter dan die van een mens,
  bekijk het morgen possitief he
  http://zonneklopper.skynetblogs.be
  kathy

  —————————————————————————–

  08-06-2006, 17:49:29
  konijntjes
  zijn lieve beesten…zolang ze niet ontsnappen…krijg dat weer te pakken, ben blij dat we er hier gene meer hebben.
  veel groetjes
  http://dingskeisdebeste.skynetblogs.be
  dingske

  —————————————————————————–

  08-06-2006, 20:30:09
  veronderstelling
  mocht je de langoor familie aanschaffen en mocht het dan gebeuren dat er toevalling ééntje spoorloos is en mocht het je interesseren dan heb ik een probaat middel om hem/haar te lokken…….je verstopt je achter de koerdeur en je doet het geluid van een wortel na…..gegarandeerd succes….het geluid van een wortel is oranje ter informatie….z—–
  koenie,die denkelijk langer in de zon heeft gestaan dan goed voor hem is ,groet.
  http://ridder-van-de-lach.skynetblogs.be
  ridder

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén