Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Zwaar om te verteren

En wat droomde mske vannacht? Ze reed ergens voorbij een veld, waarin een kerel, die haar recht in de ogen keek, ondertussen een konijn op de meest gruwelijke manier vermoordde. Waarom de mske uit de droom niet stopte, zou de wakkere mske niet weten, in elk geval heeft ze de kerel meerdere keren gezien, tot ze er op uit kwam dat er een organisatie bestond die enkel en alleen konijnen op dezelfde brutale manier doodde. Ze kochten ze zelfs van kwekers, enkel en alleen om … En toen mske die konijnen wilde laten ontsnappen, renden de beesten door de verkeerde deur …

mske werd wakker en omdat ze het zo een enge droom vond, heeft ze maar Slow’s flanellen hemd aangetrokken, kwam naar beneden en vond het raar dat ik onderaan de trap zat te kijken. Dat doe ik meestal niet, maar zeg nu zelf, een mske dat stukken in de nacht naar beneden komt geduveld … dat vond ik nu raar.

Ze ging buiten en de twee konijnders zaten als naar gewoonte voor de deur te wachten. Ze heeft ze van opluchting maar een handvol extra hooi gegeven … dat ze dan nog niet eens opaten, de wietens. Ze zullen geen honger gehad hebben zeker.

Toch raar beesten die konijnen, als ze de sleutel horen omdraaien stormen ze naar de deur, als het Slow en mske zijn die buitenkomen, dan draaien ze rond die hun voeten. Vorige week ging Zus buiten en stormden de konijnen even gezwind weer weg als dat ze gekomen waren.

Previous

Wiet van Broeckhoven

Next

De vooruitgang die het niet is

1 Comment

 1. 15-08-2006, 11:11:07

  dromen kunnen héél levensecht zijn, bangelijk soms.
  Sjiek hé dat die konijntjes jullie zo herkennen, die zijn vrééé content over jullie!
  grrrroetjes
  http://dingskeisdebeste.skynetblogs.be
  dingske

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén