Weet je waar mske ook een hekel aan heeft? Dat ze in haar dromen nooit kan roepen of schreeuwen. Haar stem laat haar gewoon in de steek. Ze heeft er deze nacht dan maar iets anders op gevonden. Terwijl Slow, Zoneke en Bollie en nog enkelen achter het hoekske op haar stonden te wachten terwijl ze geld afhaalde en zij niet kon roepen toen de kerel achter haar, haar op de verkeerde manier vastpakte, heeft ze die met haar hoofd een achterwaartse klop tegen zijn tanden gegeven. En die kerel kon wel roepen en toen kwamen Slow, Zoneke en Bollie en nog enkelen aangestormd!

Ook nog deze nacht, wist de voorzitter van de F.C. De Kwibussen te vertellen dat hij helemaal geen spelers meer had, waarop “de speler” teken deed van “en ikke dan?” En mske vroeg: “speel jij vanavond dan niet?” en dat lor stak zijn middenvinger op.

“Slow” zei mske vanmorgen “we gaan niet kijken”.

Dat heeft nu niks met die droom te zien maar ze heeft gewoon geen goesting.