Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Kattengekribbel

Klein mske schreef uitgesproken lelijk. Dat dat te wijten was aan het feit dat ze op 9 maanden stuipen had gehad en daardoor nog relatief lang met stramme vingers heeft gezeten, dat bleek indertijd geen rol te spelen.

Feit was, klein mske schreef uitgesproken lelijk en als ene of gene eens zin had om op te spelen dan had klein mske het vlaggen en kon ze blad na blad volkladden om te oefenen.

Klein mskes schrijfstijl leek meer op spinnekoppen die zo uit de inktpot waren gevallen, dan op het schoonschrift van Zuster Imelda.

Eens in het zesde leerjaar kwam er dan op een dag een opdracht om de nieuwjaarsbrieven voor de kleuters te schrijven en daarom moesten er vijf van de klas onder de speeltijd binnen blijven en schrijven. En dacht je dat ze daarom de mooist schrijvenden namen? Neen! De vijf eersten van de klas, spinnekoppen of niet spinnekoppen.

Och ja, die klein mannekes konden dat toch niet lezen.

Previous

Ella

Next

Wiet van Broeckhoven

1 Comment

 1. 30-10-2006, 18:37:16
  )))
  slim zijn heeft ook nadelen, meer dan schoon schrijven, lol
  http://dingskeisdebeste.skynetblogs.be
  dingske

  —————————————————————————–

  30-10-2006, 18:40:53
  van
  katers en spinnekoppen.
  stijl van schrijven niet zo van belang,
  wat telt is de inhoud ervan.
  doeiie
  http://zonneklopper.skynetblogs.be
  KATHY

  —————————————————————————–

  10-12-2006, 16:39:55
  Nieuwjaarsbrieven
  Soms kan je misschien beter de tekst afprinten, binnen in de nieuwjaarsbrief plakken, en hem dan maar mooi voorlezen Anders zou het er nog op lijken dat je je best niet gedaan hebt! In elk geval toch raar dat anderen jouw brief schrijven …

  ps: er is ergens een foutje in de pagina, denk een java applet, want mijn pc begint te freaken als ik op deze pagina kom en geeft foutmeldingen bij je java applets
  http://nieuwjaarsbrieven.blogspot.com
  Nick

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén