Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Arran

Wiet van Broeckhoven

Een nieuwe afspraak over 3 maanden?

Dit kan niet.
Volgens mijn agenda moet ik die dag naar een begrafenis.

Previous

Beschermd: Een kwestie van opwarmen

Next

Wiet van Broeckhoven

1 Comment

 1. 11-03-2007, 22:11:49
  Tja…
  Ik wens je nog een zeer fijne nachtrust en voor morgen een zeer fijne nieuwe start van de week!!!

  Groetje
  http://opwegnaar.skynetblogs.be
  François, Nicole, kinderen &…

  —————————————————————————–

  11-03-2007, 23:01:04
  Ooohhh
  diene fot hieronder “alias Smith and Jones” machtig !!!! Ik was een fan van Pete Duell, spijtig genoeg niet meer onder ons, maar wat een serie !!!!
  Den Berre zijn kilo’kes, ja….ik wil er wel wat aan doen ivm koken, maar als hij daar op die markt loopt te kwijlen, van alles binnen speelt, op een terraske een paar goeie Duvels drinkt….waar ben ik dan met caloriearm koken???? Als ik spreek over een verse tonijnsalade of iets dergelijks caloriearm, haalt hij zijne neus op! Ik lust dat wel allemaal ! Gelukkig heb ik hier het frituren kunnen beperken tot max. 1 keer/maand. Hou zelf ook niet zo van frieten, liever een gekookte aardappel of ene in de schil ! Maar allé, we doen ons best hé !
  Groetjes
  http://dendwarsligger.skynetblogs.be
  nicole

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén