Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Brokstukken

Ik doe niet aan plaatsvervangende schaamte. Ik vind dat ik me niet moet schamen voor iets waar ik geheel of ten deel geen schuld aan heb.

Maar nu loop ik me wat te generen en probeer gedachtengolven de ruimte in te sturen. Je weet maar nooit dat die buitenaardsen dat kunnen opvangen.

Waarom? Awel, ik hoor die buitenaardse wezens al tegen elkaar bezig van: “Allee, die van de aarde zijn hier gepasseerd en ze hebben weeral hunne rommel niet opgeruimd. Die peizen zeker dat de ruimte een sluikstort is”.

Bij deze, mijn beste aliens, het is niet van mij. Als ik rommel maak is het binnen mijn vier muren maar niet op Mars1.

En dat noemen ze goed nieuws.

____________________
1 Het Nieuwsblad

Previous

De gemiste kansen

Next

Opvallend!

13 Comments

  1. Nou ja, je moet érgens beginnen met het koloniseren van Mars. Eerst wat rommel maken, dan voelen we ons tenminste thuis. 🙂 Ik moest wel even nadenken bij het artikel. ‘Het lijkt buitenaards maar dat is het niet.’ En dat klopt, buitenaards is het voorwerp op Mars niet, en toch, omdat het buiten de aarde ligt, ook wel.

    • ms

      Het zal zo wel in een interplanetair rapport staan: “Een (niet buiten)aards voorwerp buitenaards gevonden op Mars”. 😲😂

  2. Als ze ooit op Mars gaan wonen kunnen ze best beginnen met een containerpark waar ze hun afval naartoe kunnen brengen.

  3. Aan mij zal het ook niet liggen…

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén