Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Zelf sturen verplicht

Ze deden eens een uitstap
Slow en mske en Amke van 3,5 en Ella van 2

Aan de attractie hing een bordje in de zin van
“zelf sturen verplicht”
Ze dachten dat het een grap was

 
Wie heeft er aan het stuur gezeten

Hoe ging dat dan in zijn werk, Ella aan het stuur? Simpel! “Ik ga sturen” zei Ella en mske kreeg al een visioen van een zusterlijk overleg, maar Amke zei “ik ga vanachter sturen”. Uitleg? Er bevinden zich drie stuurtjes in die autookes. Eén vooraan en twee achteraan. Probleem opgelost.

En Ella stuurde en toen Slow probeerde of er echt gestuurd moest worden, duwde ze zachtjes maar beslist zijn hand weg. Alles ging goed tot ze over een brugske gingen. De auto begon wat raar weg en weer te slingeren en Slow greep het stuur. “Werkelijk” zei hij “je moet sturen”.

Achter het brugske liet hij het stuur terug los, maar dat was buiten Ella gerekend. Niet zo zachtjes en beslist greep ze zijn hand en legde dat op het stuur. Slow keek naar mske en deed teken van “kijk” en liet het stuur terug los, waarop Ella nog beslister in één beweging zijn hand greep en op het stuur knotste.

Blijft de vraag: “heeft ze dan dat eerste stuk zo goed gereden of is het gewoon een kwestie van stevig vasthouden?”

Previous

Water en de trein, ideale combinatie

Next

Dief Pik

1 Comment

 1. 02-11-2007, 13:48:03
  ^^
  Leuk,Leuk!

  Inderdaad op mijn blog heb je gelijk…
  Als je iemand zo heel hard mist weet je dat het een heel speciaal iemand was…
  xxx
  http://atjitteke.skynetblogs.be
  Astridje

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén