Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Nog een geheim

Toen Slow en mske vorige week zaterdag met de kindjes op de fiets terug kwamen van het station na een plezant dagske zee, reden Amke en mske vooraan en telkens ze aan een bocht of een oversteek kwamen stopten ze en keken om om te wachten op Slow en Ella. Want Ella met dat kleine fietske …

Toen ze in het veld waren, deden ze dat ook en ze keken wat verrast want Slow en Ella zaten hen telkens kort op de hielen.

Op zondagochtend bij ’t ontbijt fluisterde Slow wat in Ella’s oor en Ella fluisterde wat in Slow’s oor. “Oh neen” giechelde Amke “Slow en Ella hebben weer een geheim.”

Slow keek naar Ella en vroeg: “gaan we het vertellen?” “Ja” knikte Ella. “Wel” zei Slow en hij vertelde dat hij Ella wat had voortgeduwd met haar fietske. “Maar niet veel hoor” zei Ella.

Previous

Maar komt dat gewoonlijk niet direct?

Next

De slechte kant van de goeie kant

10 Comments

 1. Dat was wel weer een heel mooi geheimpje hoor..een heel liéf geheimpje ook vind ik..én praktisch hehe!

 2. ms

  Toen Amke met dit fietske reed, dachten we: “ocharme Ella met dat kleine fietske” want toen reed Ella nog met een fietske waar normaal twee zijwieltjes aan stonden. Na de fietswissel lijkt dat fietske dat Amke toen had weer zo een klein fietske en denken we: “ocharme Ella met dat kleine fietske”. Zelfs Amke ziet het. Ze zegt dan ook: “ocharme Ella, die moet nogal peddelen”.

 3. En dat zal nog even zo blijven hè, dat Ella het kleinste fietsje heeft..maar inééns zullen de fietsen even groot zijn hehe! zo gaat dat.
  En..jij nog krampen?..of is dat vanzelf weer over gegaan? Misschien toch iets aan je fiets verstellen..is dat geen oplossing? stuur of zadel iets anders zetten?

 4. ms

  Dat duurt maar even. Dat is dus echt wel melkzuur, denk ik. Al is dat “even” wel lang genoeg, toch een dikke vijf minuten. Dat zijn echt geen gewone krampen want eens dat dat weg is, komt het ook niet meer terug. Maar bij Slow blijft het wél in zijn kuit zitten.

  Ella? Mogelijk binnen twee jaar rijden ze beiden op zo een tussenmaat van fiets. Binnen twee jaar doet Ella ook haar eerste communie.

 5. wAT LIEF HE?DIE KLEINTJES MET HUN GEHEIMPJES

 6. ms

  *grijns van oor tot oor*

 7. bea

  Niets mooier dan geheimpjes tussen grootouders en kleinkindjes, al blijven ze niet lang geheim Schattig gewoon.

 8. aaah dat is een heel lief geheimpje die ze schattig opgebiecht hebben

 9. Gettie

  Wie niet sterk is en een kleine fiets heeft moet slim zijn hé Ella en zich vooruit laten duwen !
  Slow en Ella hebben dan toch 1 avond en nacht en geheimpje gehad en dikke pret beleefd met het delen van dit geheimpje.
  Natuurlijk heeft Slow echt maar heel eventjes geholpen en alleen toen het hele straffe lokale tijdelijke tegenwind was !
  Genieten is dat met zo een kleinkinderen.

 10. dat is nu het leuke van opa en oma te zijn:geheimpjes delen met de kleinkinderen.Maar lang blijven die geheimpjes niet geheim hé!

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén