Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Nog Ella

“Hoe willen jullie je haar?” vroeg mske met de haarborstel in aanslag. Amke dacht na. En aangezien Amke niets zei, zei Ella ook niets want grote zus is meestal haar voorbeeld. “Ella doet me altijd na” had Amke al eens gezegd, niet dat dat Amke stoort maar mske heeft zo herinneringen aan Broer ook uit haar kindertijd, al ging het dan niet over zijn haar.

mske nam de borstel en begon Ella’s haar te borstelen terwijl ze zei: “twee staartjes? Daarmee ben jij heel schattig”. “Ja” zei Ella en even later liep ze, uiterst tevreden, met twee springerige staartjes in haar haar.

En bij Amke, die nog altijd niets besloten had, maakte mske een vlecht achteraan.

Toen Ella dat zag begon ze te huilen. “Omdat je bij Amke een vlecht gemaakt hebt” snikte ze. “Maar allee” zei mske “jij bent schattig met twee staartjes en Amke is mooier met een vlecht achteraan”. Niks gekort, Ella begon nog harder te huilen.

Slow kwam en pakte de snikkende Ella op zijn arm terwijl ook hij zei: “maar jij bent schattig met twee staartjes”. “Je moet mooi zeggen” snikte Ella.

“Jij bent mooier met twee staartjes” zei Slow, waarop Ella stopte met huilen en Slow de traantjes wegveegde.

Previous

Een kwestie van goesting

Next

Eens

2 Comments

  1. jaja ze weet hoe ze opa moet aanpakken!haha

  2. fiebs

    Vrouwen kunnen nog een voorbeeld nemen aan die kleine meid! Zij zégt tenminste wat ze wil horen

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén