Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Inventaris

Gisteravond kwam Slow binnen en zei: “ik moet hen wel opbellen!” mske zag de rode sticker en de informatiebrochure in zijn hand en wist onmiddellijk waarover hij het had. En ze vroeg waarom. Bleek dat Slow die ganse vuilzak had uitgeladen mét de informatiebrochure bij de hand en niets maar dan ook niets had gevonden wat er niet opstond. En hij zei: “pas op als je in het kot gaat, want ik heb dat daar wat gesorteerd”.

Toen mske in het kot ging zag ze daar een “piece of modern recyclage art”, dat bestond uit het overgrote deel platte cola light flessen: gewoon plat gedrukt als mske dat gedaan had, plat gedrukt en ineen gefoefeld als Slow die onderhanden had genomen. De twee potjes van de Aiki super noodles zorgden voor de kleurrijke noot en verder waren er nog enkele andere toegelaten stukken.

En mske bedacht dat ze op dat hoofdkantoor misschien uiteindelijk beter af waren met een telefoontje van de lastige tante dan van een perfectionist à la Slow, want die is nu best in staat om een inventaris van die vuilniszak op te maken en hen stuk per stuk te vragen: “ja” of “neen”!

Previous

200€ in de riool

Next

Witloof

1 Comment

 1. 22-10-2004, 18:16:34
  Ik hoop dat U het me niet kwalijk zal nemen …
  … maar ik verkies de aanpak van Slow.

  lord blotbilski

  —————————————————————————–

  22-10-2004, 18:18:34
  Ik ook …
  dan moet ik het niet doen !

  ms

Wat denkte daarvan?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d bloggers liken dit: