Wizzewasjes

Dubbel gebubbeld

Een gekookt ei

Als ik een gekookt ei eet, tik ik met mijn lepeltje enkele barstjes in de bovenzijde van de schelp, pel die dan af tot ik het ei kan oplepelen.

Ik heb al gemerkt dat er mensen zijn die met een mes de bovenzijde van het ei afsnijden en het dan gaan uitlepelen.

Ik vraag me af wat de beste optie is: een ei de kop inslaan of het onthoofden.

Vrolijk pasen!

Previous

7 van de 12 blogjaren

Next

Pasen 2015

4 Comments

  1. Ik zou het niet weten, want ik mag geen eieren eten, vanwege mijn closetrol … eh … cholesterol. Ik vind het allebei gruwelijke methodes.

  2. ms

    Over gruwelijk gesproken … mijn broer kwakte die in zijn kindertijd gewoon op de tafel, tot grote ontsteltenis van mijn moeder.

    Ik heb het wel over hardgekookte.

  3. Ik pel een ei altijd helemaal Maar slechts zelden, want ik houd niet van gekookte eieren. Ook niet met Pasen.
    Groetjes Kakel

  4. ms

    Maar dan moet je nog altijd érgens beginnen.

Wat denkte daarvan?

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d bloggers liken dit: