Back to the right side of the road

Het was een lange deze keer. De afwezigheid bedoel ik dan. We begonnen met twee weken aaneensluitende evenementen, gevolgd door één dag thuis voor het uitpakken, de was en de plas en het nieuwe inpakken. Het meeste stond al klaar in de reservevalies en diende enkel overgeladen te worden. Tussendoor hebben we ook nog wat slaap ingehaald.

De tweede dag vertrokken we naar Calais. Wat er daar en daarna allemaal gebeurde? Dat komt hier nog wel, maar dan op mijn manier, niet van: “en toen deden we dit en dan zagen we dat” maar in kleine ditjes en datjes.

Vermits vele blogs in vakantiemodus staan, denk ik dat het men mij ook niet euvel zal duiden dat ik niet zoveel reageerde.

En dan blijven we nu een pozeke thuis.

2 gedachten over “Back to the right side of the road

Wat denkte daarvan?