Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

De regencape

“Wel potverdorie” zegt mske “waar is die regencape?” De regencape is een ding dat ze ooit kocht toen ze nog met ganse weekends buiten in de regen kon zitten en die ze toen had gekocht in de legerstock. Het ding lag dus altijd in het klein caravanneke.

Bij de verhuis echter had mske gezegd dat die mee moest en toen zakte ze door de zolder en toen kwam “het ding” en nu ze wil gaan stappen in de regen … geen regencape te vinden. Ze heeft al drie keer bij de winterkleren van indertijd gaan kijken, zonder resultaat. Ze heeft al in haar mobiele keuken gekeken die ook in het caravanneke stond, ook zonder resultaat. In de picknickmanden uit het klein caravanneke, noppes.

Die zal uitkomen als ze zich een andere koopt, wedden?

Previous

Pratsjer

Next

Kouwelijk

1 Comment

  1. 25-07-2005, 00:09:23
    inderdaad
    zo is het altijd, en daarom heb ik er ook al twee ))
    http://liliwens.skynetblogs.be
    liliwens

Wat denkte daarvan?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d bloggers liken dit: