Jeuk, jeuk, jeuk!

Dat is er wat we momenteel krijgen van de blogs. Valentijn komt ons oren uit. Wat een platte commerce voor iets dat jaren geleden niet eens bestond.

Toen mske zwanger was van Zoneke werd er voor het eerst met Valentijn een kaartje gestuurd naar een eventueel vriendje/vriendinneke/lief. Niks voor getrouwde of samenwonende koppels, niks kadookes, niks geldklopperij … en zie nu, niks anders dan krijgen, krijgen, krijgen en bizar, nooit over wat ze gaan geven. Is dat wat de mensen onder liefde verstaan? Of al die zoetsappige, stroperige hartjes en prentjes? Waar je tanden van aaneen gaan kleven? Nog niet veel meegemaakt zeker? Nog niet gesnapt wat het betekent om met twee samen in de branding te staan en te vechten tegen iets dat dat “samen” aanvalt?

Ander blog dan maar … lap! Daar is het dan weer wat anders.

Ander blog dan maar … oh neen, discussie.

Ander blog dan maar …

Een gedachte over “Jeuk, jeuk, jeuk!

Wat denkte daarvan?