Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Een kwestie van droog of nat

Soms krijg je op oude vragen zomaar een onverwacht antwoord.

En al wou ze vroeger geen droogshampoo gebruiken, ze vreesde dat ze daar jeuk zou van krijgen, heeft ze nu toch een bus meegebracht. Weet je, dat ene zinneke over dat meer volume heeft haar over de schreef gehaald.

Wat blijkt nu? Heeft ze nu jeuk? Neen hoor. Heeft ze nu meer volume? Dat wel, maar mske voelt zich daar niet veilig bij. Ze gaat constant gaan kijken of het niet terug gaan liggen is.

We zijn in de testfase, om het zo te zeggen.

Previous

Werkloze TV

Next

Is dat hier nu een kapsalon of zo?

13 Comments

 1. hahaha ,getest op mensen! Ooit was het op dieren .
  Ik heb dat vroeger toen ik jong was veel gebruikt.Maar ik vond niet dat je haar daardoor méér glansde. En ik deed het ook omdat er zoveel elektriek in mijn haar zat als ik het kamde. Weet je wat er ook heel gemakkelijk kan voor gebruikt worden? Babytalk. Een wolkje op je handen doen en dan goed door je haar wrijven . Je krijgt hetzelfde effect.Ik kreeg jeuk van die droogshampoo en niet van de talk. Proberen maar zou ik zeggen ,ik doe het af en toe nog .

 2. ik ook, veel gebruikt, de ganse klas deed het op hun vette puberharen, eeuwen geleden lijkt het, in de tijd toen we ons haar maar één keer in de week mochten wassen om het gezond te houden. Wist niet dat het nog bestond, met al die ‘dagelijkse’ ‘volume’shampoos. Nog meer volume nodig met een krullekop ?

 3. ms

  Het gaat niet over glanzen maar over niet plat gaan liggen Ik heb dan geen stijl haar maar wel dun haar. En dan denk ik dat babytalk het haar zwaarder maakt en zeker gaat liggen.

  Van mousse er in na ’t wassen krijg ik jeuk en van lak ook. Het probleem is dat het net bij ’t wassen is dat het gaat liggen zeker nu met die Head&Shoulders shampoo om de kleur er uit te halen. ’s Anderendaags staat het beter.

  Niet normaal hoor, dat haar van mij.

 4. Zo vrouw, zo haar!
  Ken het hele spul niet…droogshampoo…nog nooit gebruikt. Maar ik heb dan ook heel makkelijk hoogglanzend vol haar! woehahahahahahahaaaa!

 5. ms

  Het mijne glanst ook en het is bovendien dan ook nog zó zacht … en zachtaardig dat het niet rechtop wil blijven staan.

 6. bea

  Nooit droogshampoo gebruikt. Shampoo moet schuimen bij mij en anders is het geen shampoo. En mijn haar wassen met poeder, hmmm…zou me voelen als een kat die ingevreven wordt met vlooienpoeder. Die gedachte zou me al jeuk bezorgen. Volume, dat is werk voor mijn ronde borstel en de haardroger. Soms lukt het, meestal niet .
  Maar als dat spul helpt voor u, blijven doen. Is wel een stoffig gedoe zeker?

 7. ms

  Neen, het valt eigenlijk mee. Het is een spuitbus en het legt een wit laagje op het haar, twee minuten laten inwerken en dan uitborstelen.

  Borstel en haardroger? Niks aan te doen. Daar krijg ik de hippentrip van en mijn haar ook. Wat oorzaak is en gevolg? Ik denk dat ik de hippentrip krijg omdat mijn haar de hippentrip krijgt en niet omgekeerd.

 8. ahnee, heb dat ooit eens gebruikt en er bleef vooral sneeuw in m’n haar hangen, ik kon blijven borstelen en kammen
  is wel al meerdere jaren geleden dus is het misschien geëvolueerd naar een beter produkt

 9. ms

  Ik weet niet hoe ’t vroeger was. Het is de eerste keer dat ik ’t gekocht en geprobeerd heb. Mogelijk ook dat ik het niet meer gebruik eens ik terug mijn gewone shampoo kan gebruiken. Maar in elk geval, er blijven geen witte restanten achter.

  Toch wel raar, iedereen heeft haar maar iedereen van een andere kwaliteit.

 10. Steil of gekruld geeft altijd al een heel ander effect hè, zelfs als het vet is. Maar als je je haar met die H&S wast en dat spul is zo agressief, moet je toch iets van een verzorgend product gebruiken voor je haar lijkt me. Ik zou eerder aan een crèmespoeling of zo denken dan aan droogshampoo. Maar dat is eerder voor glans dan volume…speciale volumeshampoos heb je ook.
  Ik ben net als bea…shampoo is om m’n haar schoon te krijgen…dus dat moet nat en met schuim hehe.
  Btw…mijn haar is ook heel zacht hoor…ik zet het met gel overeind hahahaha!

 11. ms

  Tulijk!

  Natuurlijk gebruik ik een crèmespoeling. Ik ben ook geen haarvermassacreerder hé.

  Gel? Yuk!

 12. Nee..wax! dat is pas yuck! Dat had de kapster erin gesmeerd afgelopen keer…baaaah dat plakt de hele dag…en dan merk je pas hoe vaak je met je handen in je haar zit…letterlijk dan hè.

 13. ms

  Wax? Inderdaad, dat is nog yuk’er!

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén