Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Anticlimax

De auto kwam aangereden, twijfelend tussen deftig parkeren of gewoon op de doorgang blijven staan. Ze parkeerde, stapte uit en liep nonchalant tot vooraan de auto om achteloos op haar afstandsbediening te drukken.

Ze kwam terug om manueel aan het handvat te tasten of de deur wel op slot was.

Previous

Het loopt de spuigaten uit

Next

mskes kindje

2 Comments

  1. m

    wwwooooeeeaaah!!! Macht der gewoonte nog zeker!
    Inzake Pollock: mske als je die schilderijen ziet dan zou je niet zeggen dat ze er geen emotie of leven in zit. Vooral ieder schilderij van die man is verweven met zijn eigen leven.En als je dan naar elk schilderij kijkt dan zie je wat hem bezighield.Persoonlijk hou ik meer van klassiekere werken maar ik heb me nog niet zo lang geleden een hele reeks boeken van bekende recente schilders aangekocht en het is boeiend te lezen hoe hun schilderijen ontstaan en hoe hun leven invloed heeft op het schilderen…
    Ik moet eerlijk zijn ,ik zou geen dergelijk schilderij in mijn huis hangen.Maar ik kan het daarom wel mooi vinden.

Wat denkte daarvan?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d bloggers liken dit: