Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

De MUG in de koers

De renners waren goed op tijd. En zoals steeds had je de dingen die mskes haren ten berge doen rijzen. Auto’s die toch nog in tegengestelde richting even doormoeten. Auto’s die na de doorgang van de leiders al willen vertrekken tegen strop. Dan denk je soms: “waarom moeten er nu in ’s hemelsnaam zoveel flikken meerijden?” Daarom dus.

Bovendien kwam er net na de doorgang van de kopgroep een auto van de MUG van uit de richting van St. Truiden en ging achter die renners. En een MUG die moet altijd voorrang hebben. Hoe ze dat opgelost hebben … dat weten we natuurlijk niet. Even later kwam de ziekenwagen van de MUG net na de tweede groep renners en die ging die zeker inhalen.

Over de koers zelf? Zoefffffffff … reden ze niet, ze waren nog te herkennen.

Previous

Spellekes spelen

Next

Als de rook om je hoofd is verdwenen

1 Comment

 1. 28-05-2006, 16:30:13
  mug altijd voorrang
  achtertevoortse rijders= de sponsors die mogen da!
  zoef en niks gezien, ’twas mss nie de moeite
  http://zonneklopper.skynetblogs.be
  kathy

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén