Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Verdacht personage aan kassa twee

Er was een tijd waarin mske probeerde zo onopvallend mogelijk door het leven te gaan. Niet opvallen, niks doen wat de aandacht van de mensen kon trekken. Op een zekere manier lukte dat niet al te best als Zus mee was. Daar kunnen we ook nog sterke staaltjes van vertellen.

Eigenlijk lukt dat nu ook niet al te goed meer. En het kan mske geen moer meer schelen. Dat ze denken wat ze willen. mske weet ook niet wanneer het gaat toeslaan. Een simpel uitje naar de Lidl lijkt al een uitdaging. Zo bleek vorige zaterdag. Buiten hun wekelijkse voorraad cola kopen ze normaal niets in de Lidl, maar nu had mske daar snel een doosje met verbandstrips genomen. Ze deponeerde het doosje op de band achter de karrevracht van de dame voor hen. Ze had er natuurlijk het voorziene afscheidingsbalkje voor gelegd.

Slow keek naar het arme doosje dat daar zo alleen op die band lag, keek naar het balkje, greep een tweede balkje en legde ze zeer esthetisch, doosje in het midden geflankeerd door beide balkjes op de band. De man achter mske grinnikte. De kassierster zag het maar die vond het maar verdacht, want ze heeft zo snel als ze kon Slow’s kunstwerk uiteen getrokken.

Kennen jullie de uitdrukking: “Daarmee kan je overal één keer komen”?

Previous

Straffe armen krijgde daarvan

Next

Wiet van Broeckhoven

1 Comment

 1. 03-09-2006, 14:31:04
  hahaha
  ja heel goed zelfs ……
  http://amerone.skynetblogs.be/
  viv

  —————————————————————————–

  03-09-2006, 15:25:30
  lol
  jaja….en sommigen zijn niet erg kunstgevoelig hé.
  http://dingskeisdebeste.skynetblogs.be
  dingske

  —————————————————————————–

  03-09-2006, 16:19:06
  twee maal
  ons line zegt dat ze met mij overal twee keer kan/mag komen…..de tweede maal om ons te verontschuldigen.
  koenie,die dan meestal zegt ‘sorry kzalt nooit nie meer doen….denk ik,groet.
  http://ridder-van-de-lach.skynetblogs.be
  ridder

  —————————————————————————–

  03-09-2006, 19:41:12
  haha!
  mijn schoonzus zei dat van haar zoon ook! Y kan overal twee keer op café gaan. De eerste keer om zich vol te gieten en half beschonken lol te verkopen ,de tweede keer om zich te verontschuldigen dat hij lastig was geweest
  http://dekindertjes.skynetblogs.be
  magda

  —————————————————————————–

  04-09-2006, 12:46:04
  wij
  doen ook wel eens estafette met die stokjes…. doorgeven aan degene die achter je staat….
  succes verzekerd van verbaasde blikken

  olive

Wat denkte daarvan?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén

%d bloggers liken dit: