Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Uitstappen met een randje

Tja, ze hadden hier ten huize beslist dat ze eens meer op stap zouden gaan. Dat deden ze. Ze hadden beslist dat ze meer van de dossiers zouden uitbesteden. Dat deden ze.

Nu zijn ze een ganse tijd haast dagelijks op stap geweest en nu lijkt het wel of er dagelijks wat te doen is.

Het zijn geen grote uitstappen, dat niet. Gisteren was het bloed geven. Ze zijn maar te voet die berg over gewandeld, dat zijn dan twee vliegen in één stap.

Vandaag zijn ze naar de tandarts, wat je ook geen plezant uitje kan noemen.

En morgen gaan ze met de fiets naar de begrafenis van iemands moeder, waardoor het eerste kaartje op de schouw weeral een doodsprentje zal zijn.

Slow en mske willen beiden hun dagelijkse wandeling en mske wil haar wekelijkse zwemmen terug en de fiets mag ook terug meer van stal worden gehaald, maar dan liefst voor andere dingen.

Previous

Het verhaal van de scheve kerstboom

Next

Meneer! Ik moet …

10 Comments

 1. Actief! ik hoop het ook weer snel te zijn..maar durf nu eigenlijk nog niet echt naar buiten..ben juist zo blij dat ik m’n ogen weer een beetje open kan doen!

  Vervelend als je het jaar ziek begint..triester als de eerste rouwkaart al in de bus zal liggen..sterkte gewenst voor alle nabestaanden.

 2. bea

  Er zijn inderdaad plezantere redenen om met de fiets (of om het even hoe) een uitstap te doen.
  Om actief sportief te zijn is wat doorzetting nodig, ik denk dat jullie dat wel hebben dus dat komt goed. Ik daarentegen…’k zou er echt ook eens een gedacht moeten van maken, meer dan een gedacht eigenlijk

 3. ms

  Sportief? Mja, ik ben eigenlijk gelukkig dat ik dat nog kàn als ik sommigen bezig hoor en bezig zie die toch aardig wat jonger zijn dan wij.

  Er zijn momenten dat die sportiviteit ferm te pas komt al zijn de omstandigheden dan wat tegenvallend.

  Dat Slow tanden minder zou hebben, dat wisten we al, maar ik ben ook een tand kwijt. Die is afgebroken de zondag voor oudjaar. Ik dacht dat er misschien nog wat aan te doen was. Noppes.

  En dan die bus die pas om 13.07 in Landen station vertrok terwijl wij daar al waren om 12u.

  Mijn schuld hoor, niet dat die bus niet reed natuurlijk, maar ik had verkeerdelijk gezien dat er een bus was om 12.15u MAAR die rijdt enkel op woensdag. Dus beslisten we maar te voet naar huis te komen, ondanks die drie getrokken tanden (twee bij Slow en ene bij mij dus). Dat is iets meer dan vier kilometer en we waren om 12.49 hier.

  Volgende week terug. Ah ja, ik vond dat handig die regeling (stomkop die ik ben) dat ik op hetzelfde uur een afspraak maakte. Ach misschien rijden we volgende week gewoon met de fiets naar het station, dat zien we nog wel.

 4. Ah ja..ik dacht dat dat tandartsenbezoekje ook alleen maar voor Slow zou zijn ja..tjonge..nóg een tand kwijt? moet je al het vloeibare voedsel?

  4km in drie kwartier..dat is niet slecht hoor!

 5. ms

  Ik heb nog wel enkele vullingen nodig. Als het zo verder gaat, heb ik geen vullingen meer nodig.

  Ik stond er eigenlijk een beetje stom van. Onder de gegeven omstandigheden en dan toch al een pooske geleden.

  Ik stond er eigenlijk zo stom van dat ik het nog maar eens nagemeten heb via het internet.

 6. En..betekent die smiley dat je het niet goed had..die afstand?

  Oei..wellicht vragen of ze geen bulkdiscount geven op de kunstgebitjes? 2 halen 1 betalen??

 7. ms

  Die smilie betekent dat ik het dom vond om aan die afstand te gaan twijfelen omdat we er zo snel waren en ik niet de indruk had dat we flink hadden doorgestapt.

 8. Hehe ooooh..bedoelde je dát! Het is een gemiddelde snelheid..5km/u=12km/min= 4km/48min. Je loopt niet zo langzaam als je denkt dat je doet!

 9. Als je veel tevoet gaat leg je meer km af op een korte tijd dan je denkt
  Spijtig dat ik geen smiley’s in mijn blog heb

 10. Huh?..dom foutje..5km/u= 1km/12min ! haha! (Was je daar al uit? )

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén